Hoe kunnen wij met een team inschrijven?

 

De openings- en sluitingsdata van de inschrijvingen voor teamcompetities carambole, driebanden, pool & snooker voor het seizoen 2021-2022 vind je allemaal in dit artikel: www.knbb.nl/nieuws/inschrijven-voor-het-nieuwe-seizoen In dit stuk ook de directe links naar inschrijving vanaf het moment dat deze inschrijving is geopend.

 

Onderstaand de inschrijvingen per spelsoort:

Carambole (KVC):

KVC heeft haar planning voor inschrijvingen op 12 mei bekend gemaakt in dit artikel.

 

Inschrijvingen voor Topteamcompetitie en Kadercompetitie zijn  inmiddels geopend, en zullen sluiten op 16 juli 2021. Alles over deze competities én over de nieuwe opzet van de Bekercompetitie vindt u op de Teamcompetitie Carambole pagina.


Openstelling voor niet-landelijke inschrijvingen gaan via de districten, en deze data kunnen dus wijzigen.

 

Driebanden:

De inschrijving voor de teamcompetitie bij KNBB Sectie Driebanden loopt van donderdag 24 juni t/m 31 juli, een periode dus van ruim vijf weken.


Op 24 juni de inschrijving voor de teamcompetitie (driebanden groot) van de KNBB sectie Driebanden weer open gegaan. De teamleiders die bij de competitieleider bekend zijn ontvingen allemaal een mail. Wil je als nieuw team inschrijven dan kun je in een mail meer informatie vragen bij de competitieleider: competitie@knbb-driebanden.nl Je kunt als team inschrijven tot en met zaterdag 31 juli a.s. Het inschrijfgeld per team is ongewijzigd gebleven en ook dit jaar is de deelname aan de bekercompetitie voor alle teams weer GRATIS.

Hier het overzicht via Biljartpoint.

 

De Sectie Driebanden van de KNBB heeft de data en de speellocaties bekendgemaakt voor de Nederlandse kampioenschappen voor dames, junioren, de Excellent klasse en de hoofdklasse. De bekerfinale is definitief afgelast. Zie voor al deze data & besluiten dit artikel.

 

Pool:

Voor wat betreft Sectie Pool gaan we ons voorbereiden op het nieuwe seizoen 2021-2022 als zijnde het 'oude normaal'. 

 

In de zomer komen alle poolkalenders beschikbaar en gaat KNBB Sectie Pool de kalender opstellen. De inschrijving voor teams (competitie + beker > regionaal en landelijk) start dan per medio/eind augustus. 

 

Inschrijving voor de Landelijke Teamcompetitie Pool 2021-2022 is derhalve nog niet geopend en zal verlopen via Cuescore. De inschrijvingen zullen via CueScore worden verwerkt vanaf ongeveer eind augustus.

 

De regio's organiseren de Regionale Teamcompetitie en die hanteren allemaal hun eigen inschrijftermijnen. Deze worden ook vaak pas in de zomervakantie bekendgemaakt. 

 

Je kunt in je poolzaal vragen of je met een team mag inschrijven en vervolgens kun je terecht bij de regio.

 

Het complete overzicht van inschrijvingen voor teamcompetities voor alle secties, incl. links naar inschrijfpagina's, vind je hier.

 

Snooker:

Voor Sectie Snooker beginnen de inschrijvingen gewoonlijk pas iets later in het seizoen. Zal hier iets worden gewijzigd t.o.v. de normale inschrijfprocedure, zal dat in dit artikel worden ingevoegd.

 

Vragen

Vind antwoord op de meestgestelde vragen of stel uw vraag op onze helpdesk

KNBB, Archimedesbaan 7, 3439 ME Nieuwegein

T 030-6008401 - E info@knbb.nl - www.knbb.nl