Hoe kunnen wij met een team inschrijven?

 

De openings- en sluitingsdata van de inschrijvingen voor teamcompetities carambole, driebanden, pool & snooker voor het seizoen 2024-2025 vind je allemaal in dit artikel: www.knbb.nl/nieuws/inschrijven-voor-het-nieuwe-seizoen In dit stuk ook de directe links naar inschrijving vanaf het moment dat deze inschrijving is geopend.

 

Onderstaand de inschrijvingen per spelsoort:

 

Carambole (KVC):

Inschrijvingen voor Topteamcompetitie en Kadercompetitie zijn inmiddels geopend, en zullen sluiten op 30 juni 2024. Zie dit artikel. Alles over deze competities vindt u op de Teamcompetitie Carambole pagina.


Openstelling voor niet-landelijke inschrijvingen gaan via de districten, en deze data kunnen dus wijzigen.

 

Hier het overzicht via Biljartpoint.

 

Zie voor inschrijven voor PK’s deze pagina op Carambole.

 

 

Driebanden:

De inschrijving voor de teamcompetitie bij KNBB Sectie Driebanden loopt van 15 juni t/m 31 juli, een periode dus van ruim zes weken. Zie dit artikel. Alles over deze competities vindt u op de Teamcompetitie Driebanden pagina.

 

Op 15 juni de inschrijving voor de teamcompetitie (driebanden groot) van de KNBB sectie Driebanden weer open gegaan. De teamleiders die bij de competitieleider bekend zijn ontvingen allemaal een mail. Wil je als nieuw team inschrijven dan kun je in een mail meer informatie vragen bij de competitieleider: competitie@knbb-driebanden.nl Je kunt als team inschrijven tot en met 31 juli a.s.

 

Hier het overzicht via Biljartpoint.

 

Pool:

In de zomer komen alle poolkalenders beschikbaar en gaat KNBB Sectie Pool de kalender opstellen. De inschrijving voor teams (competitie + beker > regionaal en landelijk) start dan per medio/eind augustus. Alles over deze competities vindt u op de Teamcompetitie Pool pagina.

 

Inschrijving voor de Landelijke Teamcompetitie Pool 2024-2025 is derhalve nog niet geopend en zal verlopen via Cuescore. De inschrijvingen zullen via CueScore worden verwerkt vanaf ongeveer eind augustus.

 

De regio's organiseren de Regionale Teamcompetitie en die hanteren allemaal hun eigen inschrijftermijnen. Deze worden ook vaak pas in de zomervakantie bekendgemaakt. 

 

Je kunt in je poolzaal vragen of je met een team mag inschrijven en vervolgens kun je terecht bij de regio.

 

Het complete overzicht van inschrijvingen voor teamcompetities voor alle secties, incl. links naar inschrijfpagina's, vind je hier.

 

Snooker:

Voor Sectie Snooker beginnen de inschrijvingen gewoonlijk pas iets later in het seizoen. Zal hier iets worden gewijzigd t.o.v. de normale inschrijfprocedure, zal dat in dit artikel worden ingevoegd. Alles over deze competities vindt u op de Teamcompetitie Snooker pagina.

 

Binnen de sectie snooker kun je landelijk deelnemen aan teamcompetitie. Indeling van teams gebeurd op basis van prestaties en licenties. De inschrijving verloopt via de zaalhouder en/of vereniging, zij krijgt na inschrijving de licentie van deelname. Bij lagere divisies word je regionaal ingedeeld.

Hier alle informatie over inschrijven voor de teamcompetities seizoen 2024-2025, zowel voor weekendcompetitie als doordeweekse competitie.

 

 

Vragen

Vind antwoord op de meestgestelde vragen of stel uw vraag op onze helpdesk

KNBB, Archimedesbaan 7, 3439 ME Nieuwegein

T 030-6008401 - E info@knbb.nl - www.knbb.nl